Asszociációs tag

 2019. március 14.       2 megjegyzés

Sziasztok!


Ez a kép asszociáció a humoromra.
És mindenféle rászerkesztés elrontaná.
Gondolom sokak számára marhára meglepő módon ismét egy tag bejegyzés került fel a blogra - én baromira örülök a kihívásnak, mert még mindig sucker vagyok irántuk. E'van. 🤷🏼‍♀️ Nagyon köszönöm Abeth-nek, amiért gondolt rám, feltétlenül olvassátok el az övét is (meg úgy en bloc az egész blogját, megéri 😸), illetve Franciskához is kukkantsatok be, akitől az egész mozgalom származik!

Menete: 
 1. Ráhangolódás
  Kedves blogger! Ülj le, helyezd kényelembe magad! Hunyd le a szemed, és ürítsd ki a fejed! Ez egy asszociációs játék, ne gondolkozz, csak csináld! Készen állsz?
 2. Szavak
  Itt van tíz szó, írd le, melyik másik szó ugrik be róla! Akár jelentésről, a csengéséről, bármiről, ne korlátozd magad.
 3. Képek
  Adott öt kép, amire képben kell válaszolnod! Ha nem elég a géped/telefonod galériája, akkor alkalmazz hasonlót, mint a második részben! Nézz a képre, és guglizz rá az első szóra, ami eszedbe jut róla, érzés, benyomás, emlék, bármi, és válaszd ki a találatok közül az ízlésednek leginkább megfelelő választ!
 4. Zenék
  Kapsz három zenét, amire három zenével kell válaszolnod! Figyeld a ritmust, a hangszerelést, a szöveget, a hangulatát a kapott daloknak, vagy bármit, ami hatással van rád egy zenében, és reagálj rá az egyik olyan számmal, amit ismersz!
 5. Játékosok
 6. Küldd tovább (maximum) öt bloggernek, akiknek a neve eszedbe jut a játékokról, akik szerinted élveznének egy ilyen kis kihívást! Nekik már azokra kell reagálni, amilyen szavakat, képeket és zenéket te reagáltál valaki máshoz, így láncszerűen haladhat a dolog, és akár többször is érdekes lehet kitölteni :)
  Franciska kérése: Kérlek, ne küldd tovább több embernek, mint öt! Ne írd ki, hogy akinek van kedve, az lopja, és csinálja meg ő is!
Játék:

Szavak

1. horizont - napnyugta - Hold
2. halálsor - börtön - Ted Bundy
3. mágia - Hermione - patrónus
4. király - korona - örökös
5. tisztaság - fertőtlenítés - bemosakodás
6. kellemes - erdő - őz
7. harc - vért - háború
8. kaleidoszkóp - mandala - szivárvány
9. zivatar - villám - eső illat
10. kovácsműhely - olvasztott fém - patkolás

Képek

1.
Sokan talán nem tudjátok, de Da Vincinek rengeteg anatómiai vázlata van, és egy csomón nem is emberek, hanem packók szerepelnek, ezekből pedig több másolatba a suliban is bele lehet futni, így nekem Mona Lisáról már akaratlanul is ez jut eszembe.

2. 
Okay, too much anatomy and pathology for today

3.
*random Jason Momoa fangörcs*

4.
Közeleg a tél, meg április 14. is!

5.
"Why is the rum gone?"

Zenék

1.
A egész Beauty and the Beasts sorozat ötletemet Lindsey Stirling (és a Skillet) számai ihlették, akárcsak a Scorpions fellépése a Berlini Filharmonikusokkal.

2.
Ha már metál, akkor számomra Death Note opening 🍎

3.
Egyébként az Egy gésa emlékiratai az egyik kedvenc filmem.  Mindkét hősnő száma alatt kiráz a hideg és égnek áll minden szőrszál a karomon. Mindkettő erőt sugároz, csak éppen másfélét.

Játékosok

Akiknek a személyes(ebb jellegű) blogját követem - és sajnos rettenetesen kevesen vannak - már majdnem mind megkapták a kihívást. Így küldeném most ezt Leah Hope Eastbrooknak és Anne Hudsonnek, hátha ők még nem kapták meg annyiszor, mintha kétszer annyira. 
(Ugyanitt bontott téglát és általatok kedvelt/szívesen olvasott személyes blogokat lelkesen fogadok!)

2 megjegyzés

 1. Jajj de örülök, hogy te is ilyen hamar kitöltötted. Köszönöm.
  Érdekesek voltak a válaszaid, soknál megmosolyogtam (rumos telitalálat :D de Momoa is ;) Mulán nekem is eszembe jutott, de csak utána, ahogy a szavaknál is a mandala szivárvány résznél például körbeértünk, mert akitől én kaptam, ő azt írta :D érdekes)
  Ajánlást is köszönöm <3
  További szépet! 😊

  VálaszTörlés
 2. Szia! Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám! Nemsokára kint lesz a blogomon a bejegyzés. :)

  VálaszTörlés